sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulutouhuja..ja askarteluja :)

Joulun valmistelut on tänä vuonna menneet oikeesti kiireettä, ilman minkäänlaista stressiä, vähänhän tää ihmetyttää mutta hyvä näin...Tänä vuonna on kyllä oppinut elämään enempi hetkessä ja muistaa eritavalla nauttia tästä elämästä, kun koskaan ei tiedä onko aikaa paljon vai vähän, jotenka turha ressi pois ja elän siis hetkessä :)

Lahjat on suurinpiirtein jo paketeissa, "pakko" oli kokeilla vähän myös paria uutta juttua joita sitten paketteihin käärin, loput tuli kaupasta, osa himpun verran tuunattuna...



 Nyt ei ollut piparit uunissa vaan täällä oli lp-levyt pari minuuttia, ja sitten muotoilemaan ;)


Pienen tontun tarha-askarteluja ♥
 Kuvansiirtoa on pitänyt kokeilla jo monesti mutta nyt ajattelin kokeilla pukinkonttiin mitä siitä tulee... Ohjeet olen löytäyt googlettamalla, tosi näppärää ja tulee erilaista ja jotenkin niinkun miellyttävämmän näköistä kun perinteiset valokuvat.

 Eli puulle nämä tein, muutamia kuvia tulostin yhistä ihanista;)  Kuvat siis tulostin ja lakkasin akryylilakalla, sekä  tässä tapauksessa puun (voi olla paperi, kangas tms.) Kun olivat kuivuneet, n. 10min., niin silitin leivinpaperin läpi puuvillan lämpötilalla kiinni toisiinsa. Sitten kostutin kiinni silitetyn kuvan ja hankasin varovasti paperin, kaiken sen "muhjun" mikä irtoaa,  irti siitä ja sitten kirkastin kuvan kynttilällä ja taas silitystä ja ta-daa, siinäpä se :)













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti