maanantai 3. maaliskuuta 2014

Värejä ja kevättä :)


 Kevät tulee, niiin ihanaa!! ...vaikka tänään hieman talviselta näyttikin; nyrkinkokosia lumihiutaleita sateli taivaalta, oli kyllä kivan näköstä, mut sais jo tulla kevät, niin pääsis tonne ulos vähän tuumailee pihanlaittopuuhia ja aidan kaatoa ja sen sellaista :)

Täällä on ollu remonttia, nyt ei tosin oltu itse asiallla, vaan kattoremonttia ja lämmitysjärjestelmä-remontti sitä ennen, omakotitalossa asuminen...on huokeaa ;)

Vähän on flunssa nyt iskeny, mutta pientä puuhaa piti keksii neljäveelle ni tehtiin kynäpurkkeja ja helmipurkkeja, ja väriä olla pitää:) Lipaston ostin kirpparipalstalta, tykkäsin väristä, jotenka penkasin lelulaatikkoja ja lainasin muutaman palikan nupeiksi...Just ne palikat mitkä olis sitte yhtäkkii tarvittukin leikkeihin, yllätys... :D Lupasin ostaa uusia tilalle;)

Neljäveen huoneen seinä tapetoitiin joku aika sitten merikartoilla, kirpparilta löytyi niitä iso nippu! Tykkään niin mahottomasti lopputuloksesta; nyt pieni merirosvo voip täällä suunnitella reittinsä :)

Ja koska tässä on väriä, niin aiheeseen sopi muovailuvahasta tehdyt kaverit, nyt he taitavat kyllä olla jo muuttaneet muotoaan ;)



Lisää kuvateksti







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti